سیر سیاه کجا گیر میاد 2022-08-01
سیر سیاه چیست، از کجا تهیه کنیم؟
خیر، برخلاف آنچه عموم مردم تصور میکنند، سیر سیاه مادهای تخمیری نیست و صرفا با قرارگیری در محیطی گرم و خشک تهیه میشود. برای این کار، انگشت خود را محکم روی یکی از حبههای سیر قرار دهید و ببینید آیا نرمی آن را احساس میکنید یا خیر. اگر نرمی را احساس کردید، یک حبه را از ساقه و پوست سیر جدا کنید تا بتوانید بررسی دقیقتری داشته باشید. سیر سیاه زمانی آماده است که به نرمی اسفنج باشد و به راحتی جویده شود. فقط از یاد نبرید که برخی حبههای درونیتر به زمان بیشتری برای عمل آمدن نیاز دارند و بد نیست که فرایند را چند روز بیشتر ادامه دهید.
این مادهی غذایی برای نخستین بار در کشور کره و برای مصارف دارویی به وجود آمد. جدا از مصارف آشپزی و دارویی، این ماده برای تولید نوشابههای انرژیزا و شکلات هم کاربرد دارد. برخی تحقیقات نشان می دهد که این غذا می تواند به کاهش آسیب کبدی به دنبال بیماری های کبدی ، کاهش چربی در کبد کمک کند. بنابر آنچه گفته شد پیشنهاد می کنیم سیر سیاه بایادی را با بهترین قیمت امتحان کنید و از خواص درمانی فوق العاده سیر سیاه با کیفیت و مطمئن بهره مند شوید.
در طی فرآیند تخمیر رنگ سیر، سیاه میشود، همچنین بافت و طعم سیر نیز تغییر می کند. ۱- بایادی خود تولید کننده سیر سیاه است و با خرید از بایادی واسطه ها حذف شده و شما می توانید با قیمتی بسیار مناسب سیر سیاه تهیه کنید. ۱- سیر سیاه باید از تخمیر سیر تازه و ارگانیک و سالم به دست آمده باشد. تخمیر سیرهای کهنه و مانده یا در حال خراب شدن برای به دست آوردن سیر سیاه کیفیت محصول را پایین می آورد. گرچه این ماده غذایی فواید زیادی برای سلامتی دارد، در موارد معدودی پس از مصرف آن عوارض و اثراتی منفی هم مشاهده شده است.
پس سیر سیاه را از کجا می توان تهیه کرد؟ می توان آن را در فروشگاه های مواد غذایی تخصصی و برخی از فروشگاه های مواد غذایی، هم به صورت آنلاین و هم حضوری پیدا کرد. تحقیقات نشان دادهاند که ترکیبات زیستفعال موجود در سیر سیاه، از جمله پلیفنولها و ترکیبات گوگردی، میتوانند موجب افزایش حرکات دودی روده و بهبود عملکرد گوارشی شوند. سیر سیاه برای یبوست میتواند نقش موثری داشته باشد، زیرا این ماده حاوی پریبیوتیکهای طبیعی است که رشد باکتریهای مفید روده را تقویت کرده و ترکیب میکروبیوتای روده را متعادل میکند. مصرف سیر سیاه موجب افزایش تولید اسیدهای چرب زنجیره کوتاه (SCFA) در روده میشود که به افزایش حرکات رودهای و جلوگیری از یبوست کمک میکند. سیر سیاه، بویی تند مانند سیر سفید ندارد، معده را نمیسوزاند و جزء مواد غذایی است که اخیرا بسیار مورد بحث و توجه قرار گرفته است. تخمیر یک روش طبیعی است که بشر قرنها در تهیه بسیاری از غذاهای مفید مانند کفیر، ماست و ترشی و… استفاده کرده است.
در مطالعات حیوانی که انجام شده است نشان داده که عصاره سیر سیاه می تواند به کاهش چربی خون، تری گلیسیرید و کلسترول در موش هایی که رژیم غذایی پرچرب دارند کمک می کند. این ماده غذایی، به عنوان روغن سیر سیاه در درمانهای مراقبت از مو استفاده میشود. قبل از خواب شب، میتوانید یک حبه سیر را با کمک یک لیوان آب قورت دهید.
سیر سیاه برای نخستین بار توسط کره ایها برای مصارف دارویی تولید شد و علاوه بر مصارف دارویی از این محصول درتهیه شکلات و یا نوشابههای انرژی زا نیز استفاده میشود. در این مقاله به معرفی پودر جوانه گندم، بهترین روش استفاده و مزایای افزایش سلامتی بدنی با مصرف این ترکیب مفید می پردازیم. سیر سیاه فروشگاه اینترنتی حیلامات از برند معتبر دکتر بیز تامین می شود که دارای تضمین کیفیت می باشد. آب موجود در سیر تقریبا ۶۳ درصد است که طی فرآیند تخمیر باید به مقدار ۴۰ تا ۵۰ درصد برسد تا برای خوردن بهتر باشد. اگر آب موجود در سیر کمتر از این مقدار شود سیر خشک شده و خوردن سیر سخت می شود.
فرآیند تخمیر و تولید سیر سیاه باعث میشود این ماده حاوی آنتیاکسیدانهای بیشتری نسبت به سیر خام باشد. برای تهیه سیر سیاه، حبههای کامل سیر را درون محیطی گرم عمل میآورند و اجازه میدهند برای چند هفته در این وضعیت باقی بمانند. در این زمان، حبههای سیر واکنشهای آنزیمی مختلف – مانند واکنش «میلارد» – را پشت سر میگذارند که باعث میشوند تغییر رنگ دهند و طعمی متفاوت در غذا پیدا کنند.
همچنین، افرادی که به سیر یا ترکیبات گوگردی حساسیت دارند نیز باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند، زیرا ممکن است دچار واکنشهای آلرژیک مانند خارش، بثورات پوستی یا مشکلات تنفسی شوند. همچنین، در افرادی که دچار فشار خون بسیار پایین هستند، مصرف سیر سیاه ممکن است باعث افت بیشتر فشار خون شود. سیر سیاه برای جوش صورت بهویژه در قالب عصاره یا ماسکهای موضعی، اثرات بهتری نشان داده است. تحقیقات نشان دادهاند که استفاده از عصاره سیر سیاه بر روی پوست میتواند تولید سبوم را کاهش داده و میزان باکتریهای مولد جوش را کنترل کند. به دلیل خاصیت آنتیاکسیدانی قوی، سیر سیاه برای جوش صورت میتواند به بازسازی سلولی کمک کرده و از بروز لکهای ناشی از جوش جلوگیری کند. افزون بر این، استفاده منظم از آن موجب پاکسازی عمقی پوست و کاهش التهابهای مزمن میشود.
شکلگیری التهاب میتواند حافظه را دچار اختلال کرده و کارکرد مغز را با گذر زمان بدتر کند. سیر سیاه به جلوگیری از شکلگیری التهاب کمک میکند و به همین دلیل برای حفظ سلامت مغز مفید است. قند خون بالا خطرات زیادی برای سلامتی دارد و در افراد مبتلا به دیابت هم میتواند منجر به آسیب کلیوی، عفونت و بیماریهای قلبی شود.
در یک پژوهش محققان کره ای اثر درمان با سیر سیاه را بر موش هایی که در اثر غذای چرب دچار آسیب های کبدی شده بودند بررسی کردند. نتایج نشان داد سیر سیاه اثر قابل توجهی بر کاهش وزن نداشت، اما چربی بدن و چربی کبد را کاهش داده و جلوی آسیب های کبدی را گرفت. بنابراین سیر سیاه خاصیت محافظتی برای کبد دارد و برای افرادی که به کبد چرب مبتلا هستند مفید است. در واقع سیر سیاه هم خاصیت درمانی برای کبد دارد و هم خاصیت پیشگیری از بیماری های کبدی. یک پژوهش دیگر در کره جنوبی نشان داد که سیر سیاه خواص آنتی اکسیدانی قوی دارد و یک غذای مناسب برای محافظت از کبد در برابر آسیب های کبدی ناشی از مصرف الکل است.
در ادامه برخی خواص سیر سیاه و مضرات آن را به نقل از بهداشت نیوز بخوانید. خرید اینترنتی نسب به خرید حضوری دارای مزایای زیادی دارد که هم سبب صرفه جویی در وقت شما می شود هم می توانید کالاهای با کیفیت و قیمت مناسب را تهیه کنید به شرطی که خرید خود را از فروشگاههای معتبر تهیه کنید. علاوه بر موادی که ذکر شد، سیر سیاه دارای ویتامین C، ویتامین های B شامل B1، B2، B3 و B6، اسید فولیک (ویتامین B9)، کلسیم، منگنز، منیزیم، فسفر، روی و آهن است. همچنین گفته میشود که تحرک اسپرم را کاهش میدهد و میتواند با کاهش پتاسیم، ماهیچههای قلب را نیز تحت تأثیر قرار میدهد. در این نوشته میخواهیم نگاه دقیقتری به سیر سیاه بیندازیم و ببینیم این مادهی غذایی چیست، چه فوایدی دارد و چگونه میتوانید از آن در غذاهای خود استفاده کنید.
جمع بندی تحقیقات نشان می دهد بهترین دما برای تخمیر سیر و تبدیل آن به سیرسیاه دمای ۷۰ درجه سانتی گراد است. باید توجه داشت که فقط دما موثر نیست و خواص سیرسیاه تحت تاثیر عواملی دیگری مثل رطوبت هم هست. آلیسین یک ترکیب طبیعی سولفوری است که از سیر به دست می آید و خواص آنتی بیوتیک زیادی از جمله اثرات ضد ویروسی، ضد باکتری، ضد انگلی و ضد قارچی است. این بوی بد در واقع روش گیاه سیر برای دفاع از خود و خورده نشدن در برابر مهاجمان و حیوانات است. خب حالا این جدول یعنی چه؟ یعنی مواد درمانی و ضدسرطانی سیر (آنتی اکسیدان ها) که پلی فنول ها و فلاونوئیدها هستند در سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر بیشتر می شود!
استفاده منظم از این نوع سیر در رژیم غذایی میتواند به تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر بیماریهای مزمن و استرس اکسیداتیو کمک کند. قندخون بالا یا هیپرگلیسمی (hyperglycemia) ممکن است سبب عوارضی جدی مانند بیماری قلبی، نارسایی کلیوی و آسیب عصبی شود. قندخون پایین یا هیپوگلیسمی (hypoglycemia) نیز ممکن است موجب تشنج، غشکردن و مرگ شود. در واقع این ماده غذایی با تنظیم میزان انسولین بر قندخون اثر میگذارد. بهعلاوه خطر ابتلا به دیابت بارداری را کاهش میدهد و از عوارض ناشی از دیابت کنترلنشده جلوگیری میکند. همانطور که میدانید چون طبع سیر سیاه گرم و خشک است، مصلح آن باید خوراکی باشد که طبع سرد دارد.
سیر سیاه از چند سال قبل به سایر کشورهای اطراف معرفی شده و در این اواخر، توسط سرآشپزهای معروف دنیا برای تهیه مرغ، ماهی، سوپ و سایر غذاها به کار برده شده است. از خاصیت سیر سیاه برای لاغری میتوان به عنوان مهم ترین خاصیت آن یاد کرد. از آنجا که سیر سیاه مدت زمان زیادی نیست که به بازار امده و خیلی ها اشنایی زیادی با آن ندارند بنابراین حرف های زیادی درباره این محصول به گوش میرسد که ممکن است همه انها درست نباشند.
رنگ تیره سیر سیاه به خاطر واکنشهای شیمیایی مختلف میان قند و آمینواسیدهای موجود در سیر است. بنابراین دلیل تیرگی سیر سیاه با دلیل تیرگی مواد تخمیری که از طریق فعالیتهای باکتریایی به دست میآیند، کاملا متفاوت است. همانطور که ذکر کردیم طرز تهیه سیر سیاه با استفاده از دستگاه هایی است که بتوانند این فرایند تخمیر را انجام دهند و بافت سیر را تغییر دهند. بعضی از فرهنگها هم از سیر سفید و هم از سیر سیاه برای تقویت میل جنسی در مردان استفاده میکنند. آنتیاکسیدانهای سیر میتوانند بر گردش خون، سطح انرژی و دیگر مولفههای مهم در فعالیت جنسی اثر بگذارند.
به علاوه سیر سیاه در مقایسه با سیر معمولی برای درمان بیماری های التهابی موثرتر است (منبع ۱ و منبع ۲). سیر سیاه در تعدادی از مطالعات مرتبط با سرطان، فعالیت های تقویت کننده سیستم ایمنی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی تری نسبت به سیر خام نشان داده است. پلی فنول ها ریز مغذی هایی هستند که در برخی از غذاهای گیاهی یافت می شوند. این ریز مغذی ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند و سطح پلی فنل سیر سیاه حداقل دو برابر سطح موجود در سیر تازه هستند. در یک مطالعه نشان داده شده است که سطح پلی فنول ها در سیر تازه پس از انجام فرایند سیر سیاه در واقع سه برابر افزایش می یابد. پلی فنول ها به دلیل تاثیرات آنها بر مدیریت دیابت، کاهش وزن و موارد دیگر مورد مطالعه قرار می گیرند.
آنتیاکسیدانهای موجود در سیر سیاه با سلولهای چربی در کبد مبارزه میکنند و چربی کبد را کاهش میدهند. البته سیر سیاه یک درمان قطعی برای کبد چرب نیست و در عوض یک راهکار درمانی کمکی به شمار میرود. بنابراین، برای درمان کبد چرب باید به یک متخصص مراجعه کنید و از او کمک بگیرید. سیر سیاه در مقایسه با سیر خام دارای ترکیبات تقویتکنندهی سیستم ایمنی، آنتیاکسیدانها و همچنین خواص ضدسرطانی بیشتری است. سیر سیاه یک فرآوردهی غذایی است که از تخمیر سیر خام در حرارت و رطوبت کنترلشده به دست میآید. برای تهیهی سیر سیاه، سیر خام را کموبیش ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه نگهداری میکنند.
فروشگاه تخصصی حیلامات فعالیت خود را از بهمن ۱۴۰۰ با هدف ارائه مستقیم کالا با بهترین کیفیت و قیمت به خریداران محترم آغاز کرده است. ما در حال حاضر به بیش از ۳۰ استان ارسال و بیش از ۲ هزار سفارش را ارسال کردهایم. خواصی که برای سیر سیاه در ادامه ذکر می شود طبق تحقیقات علمی و مستند است و برای مطالعه علمی منابع هر مطلب ذکر شده است که به زبان انگلیسی هستند. یک منبع علمی مناسب که تحقیقات را جمع بندی کرده این مقاله علمی است. عوامل زیادی بر روی قیمت و کیفیت نهایی این محصول تاثیرگذار هستند.
شما همچنین میتوانید سیر سیاه را بهتنهایی بخورید، زیرا در مقایسه با سیر خام طعم ملایمتری دارد. اگرچه خیلیها ممکن است با سیر سیاه آشنا نباشند و تنها از سیر معمولی در خوراکهای خود استفاده کنند، سیر سیاه میتواند یک افزودنی خوشمزه به شمار برود که تنوع بیشتری به غذاهای شما میدهد. طی چند هفتهای که سیر را درون آرامپز یا پلوپز نگه میدارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدرها آسان نیست. طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیرها میسوزد و پوست آنها نیز به رنگ قهوهای در میآید. ۴- بایادی به تولید کنندگان مطمئن سیر دسترسی دارد و برای تخمیر و تولید سیر سیاه از سیر سفید مرغوب همدان استفاده می کند.
این یافتهها نشاندهنده قابلیت سیر سیاه در پیشگیری و کمک به درمان اختلالات پروستات از جمله سرطان و هایپرپلازی خوشخیم پروستات است. در حوزه سلامت قلب و عروق، خواص سیر سیاه مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است. ترکیبات فعال موجود در سیر میتوانند به بهبود جریان خون کمک کنند و شواهد علمی نشان میدهند که مصرف آن ممکن است در کاهش فشار خون نقش داشته باشد. افزون بر این، خواص ضدالتهابی و آنتیباکتریایی سیر سیاه باعث کارآیی بهتر دستگاه گوارش میشود. همچنین، یافتههای علمی نشان میدهند که این ماده در تنظیم سطح قند خون و افزایش حساسیت به انسولین تأثیرگذار بوده و میتواند در مدیریت دیابت مفید باشد.
یک مطالعه در این مورد نشان داده است که سیر سیاه می تواند به کاهش رشد سلول های سرطانی روده بزرگ کمک کند. ترکیبات موجود در سیر سیاه همچنین می تواند رادیکال های آزاد بدن را نیز مسدود کند. این خواص سیر سیاه می تواند آسیب سلولی را کاهش دهد و به کاهش رشد و گسترش بالقوه سلول های سرطانی در بدن کمک کند.
میتوانید سیر را به اندازه قرص خرد کرده و آن را با نوشیدنی مورد نظر خود قورت دهید. شیشه یا هر ظرفی که به دما مقاوم است و درب آن بخوبی بسته می شود نیز گزینه مناسبی است. برای اطلاع از آخرین تخفیفهای فروشگاه حیلامت کافی است شماره موبایل خود را وارد کنید. سایت آر اس بی یو با هدف افزایش آگاهی کاربران قبل از خرید، در تلاش است هوشمندانه ترین انتخاب ها را به مخاطبان معرفی کند.
خواص سیر خام تازه به دلیل توانایی کمک به ارتقاء سلامت قلب شناخته شده است. سیر سیاه نیز همان اثرات محافظتی را دارد و می تواند به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک کرده و از خطر بروز بیماری های جلوگیری کند. قیمت سیر سیاه با توجه به روش تولید، مدتزمان تخمیر و ترکیبات غنی آن، تعیین میگردد. تولید این محصول با استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته و نظارت کیفی دقیق انجام میشود تا بالاترین سطح استانداردها را داشته باشد.
بنابراین بهتر است که بگذارید سیرها چند روز دیگر نیز در آرامپز بمانند. التهاب در مغز حافظه را ضعیف میکند یا عملکرد مغز را در طولانیمدت کاهش میدهد. مصرف مکرر سیر سیاه به پیشگیری از اختلالات ناشی از افزایش سن مانند زوال عقل و آلزایمر کمک میکند که در اثر آسیب سلولهای مغزی ایجاد میشوند. بهگفته آنها اگر در مغز التهاب کمتری وجود داشته باشد، میزان این ترکیب کاهش مییابد و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر نیز کمتر میشود. سیر سیاه با طعمی کمی شیرینتر و ملایمتر نسبت به همتای سفید خود شناخته میشود. از جذابیت این نوع سیر، تندی کمتر یا طعم شیرین آن نسبت به سیر سفید میباشد.
اعتقاد بر این است که تغذیه و خونرسانی به اندامهای تولید مثل را افزایش میدهد و با اثرات ضد میکروبی و ضد التهابی که دارد، به مدیریت PE1 کمک کند. علاوه بر این، برخی منابع نشان میدهند که سیر میتواند جریان خون به آلت تناسلی را افزایش دهد، که ممکن است برای سلامت جنسی مفید باشد. در میان فرآوردههای سیر خام، سیر سیاه یکی از شناختهشدهترین مواد غذایی موجود در بازار جهانی است.
چه آن را بخرید و چه آن را در خانه درست کنید، سیر سیاه یک ماده همه کاره است که مطمئناً به یک جزء اصلی در خانه شما تبدیل خواهد شد. سیر سیاه نوعی سیر است که برای چند هفته در دمای بالا تخمیر شده تا سیاه شود و طعمی منحصر به فرد و پیچیده پیدا کند. این روش در واقع از روشهای خوردن سیر محسوب نمیشود، اما برای بهبود عفونتهای گلو، گوش و دهان بسیار موثر است. بدین منظور یک حبه کامل سیر را میان دندانهای آسیابی خود قرار دهید و به آرامی سیر را فشار دهید تا کمی شکافته و ترک بخورد. شاید خوردن سیر خام چندان خوشآیند نباشد، اما برای مهار و نابودی میکروبها موثر است. شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که بهترین روش مصرف سیر چیست؟ در این مقاله به این سوال پاسخ خواهیم داد.
اضافه کردن سیر سیاه به آب ، آب میوه یا نوشیدنیهای گیاهی، میتواند به آنها طعم منحصر به فرد و خوشمزهای بدهد. سیر سیاه می تواند چربی و قند خون را به خوبی کنترل کند و باعث کاهش کلسترول و همچنین کاهش التهاب و تنظیم اشتها شود. این سیر می تواند باعث جلوگیری از عوارض ناشی از قند خون بالا شود. در سیر سیاه طعم تند سیر از بین رفته و طعم آن مانند میوه های خشک شیرین است و بافت ژله مانندی دارد.
این ویژگی تندی کمتر، سیر سیاه را به یک گزینه دلپذیر و مناسب برای افرادی که از تندی شدید ترشیها اذیت میشوند، تبدیل کرده است. اما گاهی اوقات بدن به اشتباه سلول های خود را مهاجم تشخیص داده و باعث بیماری هایی مانند دیابت نوع ۱ و ۲، بیماری های قلبی و چاقی می شود. یا گاهی مواد غیر مضر مانند گرده گل ها را مضر تشخیص داده و به آن ها واکنش نشان می دهد. در این مواقع باید با داروهای ضد حساسیت و ضد التهابی واکنش نادرست بدن را کنترل کرد. از قرن ها پیش مردم کشورهای آسیای شرقی مانند تایلند، کره جنوی و ژاپن سیر سیاه را تولید می کردند.
افرادی که از داروهای ضدانعقاد خون مانند وارفارین، هپارین یا آسپرین استفاده میکنند، باید در مصرف سیر سیاه احتیاط کنند، زیرا ممکن است اثر رقیقکنندگی خون را افزایش داده و خطر خونریزی را بیشتر کند. به علاوه بهتر است، بيماران حداقل 7 روز قبل از جراحي از پیش تعیین شده، مصرف گياه را متوقف نمايند. تهیه این نوع سیر کاری زمانبر است که از ۳ هفته تا ۶۰ روز طول میکشد. برای تهیه سیر سیاه چند روش خانگی وجود دارد، ولی بهترین روش قراردادن بوتههای سیر در آرامپز یا پلوپز است.
کار راحتی نیست اما بعد از تخمیر، سیر حالت ژله ای پیدا می کند، رنگ حبه های سیر، سیاه می شود و مزه شیرینی پیدا می کند. آموزشها و مقالات متنوع، پاسخگویی سریع به سؤالات، تضمین کیفیت محصول و ارسال بهموقع بخشی از خدمات ارائهشده میباشد. ما در مجموعه پروبیوتیک افتخار میکنیم میزان مصرف محصولات لبنی و فراسودمند را در کشور هرچند اندک افزایش دادهایم. سیر سیاه را می توانید بدون اضافه کردن به هیچ مواد غذایی به تنهایی مصرف کنید، زیرا طعم و شدت تندی سیر سفید را ندارد و همچنین دهانتان بوی نامطبوعی نمی گیرد. محققان دریافته اند که سیر خام و سیر سیاه به باز کردن گردش خون برای محافظت از قلب در برابر اسیب کمک می کند.
اگر امکان فراوری این محصول را در خانه ندارید می توانید با اطمینان کامل از محصول سیرسیاه پروبیوتیک استفاده کنید. سیر خام و سیر سیاه به نظر نمی رسد عوارض جانبی خاصی داشته باشد، اما با این حال سیر سیاه ممکن در برخی موارد عوارض جانبی به همراه داشته باشد. این ادویه که از سیر سیاه خشک و آسیابشده به دست میآید، گزینهای بسیار عالی برای اوقاتی است که میخواهید اندکی عطر و طعم سیر را به غذای خود بیاورید. می توانید سیر سیاه را در خانه با استفاده از دستگاه خشک کن یا پلوپز یا هر دستگاهی که حالت گرم کن دارد، درست کنید. شما باید مکانی را پیدا کنید که بتوانید این مدت سیر سیاه را در دمای حرارت پایین بگذارید.
سیر سیاه دکتر بیزهمچنین تاثیرات مثبتی که سیر سیاه بر روی قند خون دارد می تواند در کاهش چربی شکمی به فرد کمک کند. سیر سیاه برای کاهش قند خون و افراد دیابتی و همچنین افرادی که فشارخون بالا دارند فوق العاده است. فقط کافیست به اندازه چند حبه از سیر سیاه را همراه با غذا مصرف کنند طی مدت زمان کوتاهی متوجه تاثیر مثبت آن خواهید شد. در طب سنتی بعضی از کشورها از سیر سفید و سیاه برای تقویت میل جنسی مردان استفاده میشود. آنتیاکسیدانهای موجود در سیر میتوانند بر جریان خون، میزان انرژی و سایر عناصر تأثیرگذار بر فعالیت جنسی اثر بگذارند. حالا که میدانید کاربردهای متعدد سیر سیاه چیست و چقدر میتواند در پختوپز انعطافپذیر باشد، احتمالا به تهیه آن در خانه نیز علاقهمند باشید.
سیر حاوی قند و اسیدهای آمینه است، هنگامی که تحت تخمیر قرار میگیرد، ماده ای تیره به نام ملانوئیدین تولید میکند. سیر سیاه میتواند به محافظت از کبد در برابر آسیبهای ناشی از قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی، داروها، الکل و میکروبها کمک کند. پژوهشهای جانوری با آزمایش روی موشها نشان دادهاند که سیر سیاه دارای خواص محافظتی از کبد است و در صورت آسیب دیدن کبد میتواند جلوی آسیبهای بیشتر کبدی را بگیرد. با توجه به پژوهشها، تجمع یک ترکیب پروتئینی به نام «آمیلوئید بتا» باعث التهاب در مغز میشود و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش میدهد. یک مطالعه با آزمایش روی موشها نشان داده که سیر سیاه میتواند التهاب مغز ناشی از آمیلوئید بتا را کاهش دهد و حتی حافظهی کوتاهمدت را هم بهبود ببخشد. در مطالعهی دیگری هم دیده شده عصارهی سیر سیاه از ایجاد اختلال در حافظه پیشگیری میکند.
سیر سیاه مدتی است که محبوبیت زیادی بین افراد بدست آورده است، زیرا سیر سیاه خواص زیادی برای سلامتی و همچنین کاهش وزن و لاغری دارد. در ادامه درباره خواص ، طریقه مصرف و همچنین عوارض سیر سیاه بیشتر توضیح خواهیم داد. سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که در سال های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
آرامپز یا پلوپز را روی حالت گرمنگهداشتن غذا (keep warm) قرار دهید. در این حالت، فقط دما و رطوبت لازم برای کهنهشدن سیرها تأمین میشود و سیرها نمیپزند. این ادویه که از سیر سیاه خشک و آسیابشده به دست میآید، گزینهای بسیار عالی برای اوقاتی است که میخواهید اندکی عطر و طعم سیر را به غذای خود بیاورید. پوره سیر سیاه نوعی چاشنی است که میتوانید یک قاشق از آن را به انواع سوپ، خورش، سس یا سسهای مخصوص سالاد اضافه کنید. برای اطلاعات بیشتر در مورد جینسینگ، به مقاله خواص جینسینگ مراجعه کنید. به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده نشان داده که سیر سیاه می تواند حجم و وزن تومورهای سرطانی را کاهش دهد و پژوهش دیگر ثابت کرده که سیر سیاه سرعت رشد سلول های سرطانی در سرطان روده را کاهش می دهد.
تحقیق علمی و مستندی مبنی بر مفید بودن سیر سیاه برای پوست وجود ندارد. موارد معدودی از تحقیقات حاکی از خاصیت سیر تازه (و نه سیر سیاه) برای پوست و از بین بردن جوش و آکنه است. گفته می شود خاصیت ضد التهابی سیر سیاه باعث پیشگیری از بیماری های مغزی مانند آلزایمر و پارکینسون می شود. مونوسدیم گلوتامات ماده ای است که در گوجه و پنیر وجود دارد و خوردن مقدار کم آن مشکلی ایجاد نمی کند. اما اگر زیاد مصرف شود می تواند به بعضی سلول های مغزی آسیب برساند.
استفاده از سیر سیاه برای پوست صورت میتواند به کاهش لکهای پوستی، شفافتر شدن چهره و یکنواخت شدن رنگ پوست بیانجامد. استفاده از ماسک یا روغن سیر سیاه روی پوست میتواند باعث آبرسانی بهتر و افزایش نرمی و لطافت شود. به دلیل افزایش تولید کلاژن و بهبود گردش خون، سیرسیاه گزینهای طبیعی برای مراقبت از پوست و جلوگیری از پیری زودرس محسوب میشود. سیر سیاه نسبت به سیر سفید و خام دارای فعالیت آنتیاکسیدانی بیشتری است.. گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی هفتگی کمک میکند دفاعتان در برابر بیماریهای مزمن و استرس اکسیداتیو قویتر شود.
مانند سیر خام تازه، سیر سیاه نیز می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. کاهش قند خون بالا از مشکلات جدی چون علائم دیابت، اختلال عملکرد کلیه و موارد دیگر جلوگیری می کند. مقادیر بیشتر آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه نیز ممکن است به جلوگیری از عوارض مربوط به دیابت منجر شود. به این صورت که سیر را در دستگاه های خاصی که دما و رطوبت مشخصی دارند در مدت زمان ۴۰ الی ۹۰ روز قرار میدهند.
در مورد سیر سیاه سوالی دارید؟ در بخش پرسش و پاسخ از ما بپرسید تا کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخگوی شما باشند. برای کسانی که ورم معده و مشکلات رفلاکس معده دارند، مصرف زیاد سیر باعث تشدید ناراحتی معده آنها و سوزش سَر دل میشود. اگر بارها از خرید اینترنتی خود رضایت کافی را نداشته اید، با بررسی مطالب سایت شما می توانید دید بهتری در مورد خرید یا نخریدن محصولات به دست آورید.
همچنین میتوانید با استفاده از روغن سیر سیاه به موهای خود نشاط ببخشید. اگر به طور منظم انجام شود ، شادابی را در موهای خود مشاهده خواهید کرد. در طب آیورودا، سیر به دلیل فواید بالقوه آن در درمان انزال زودرس (PE) شناخته شده است.
همچنین، سیر سیاه میتواند از طریق مهار آنزیمهای تجزیهکننده کلاژن، به حفظ جوانی و استحکام پوست کمک کند. طرز تهیه سیر سیاه یک روش طبیعی و کنترلشده است که طی آن سیر خام در معرض دما و رطوبت بالا قرار میگیرد. این فرآیند که معمولاً چند هفته تا چند ماه طول میکشد، بدون نیاز به هیچ افزودنی یا ماده شیمیایی انجام میشود.